Tegenwoordig is het steeds belangrijker dat uw woning, bedrijf of anderzijds pand goed geïsoleerd is. Dan mogen de daken niet vergeten worden, aangezien hier op isolatiegebied zeer veel winst te behalen valt. Maar dan moet er wel sprake zijn van een vakkundige aanleg van uw platte dak of daken. Een aanleg die voor meer staat dan alleen een goede isolatie, maar kwaliteit belooft over ieder vlak.

Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Onze vakkundige aanpak wordt gecomplimenteerd door het gebruik van zeer hoogwaardige materialen. Dit betekend een dak dat sterk geïsoleerd is en waar u zeer veel jaren plezier van zult hebben zonder omkijken.

Zo maken wij gebruik van PIR platen. Het gaat hier om een materiaal, polyisocyanuraat, dat speciaal ontwikkeld is voor de isolerende werkzaamheden. Een bijkomend voordeel is dat deze platen bijdragen aan de brandveiligheid aangezien het brandvertragend werkt.

Als het gaat om uw platte daken dan zijn wij uw partner als het gaat om de isolatie daarvan. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden.

Een goed geïsoleerd plat dak leid tot een stevige besparing op de energiekosten en een prettiger binnenklimaat. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.